ORGANIZATOR

Snar Group  je specijalizovan za realizaciju kompletne organizacije sajamskih, sportskih i drugih manifestacija.


Snar group se u poslednjih deset godina svog aktivnog bavljenja organizacijom raznih vidova manifestacija, pokazao kao veoma uspešan realizator brojnih manifestacija, što su potvrdili predstavnici ambasada, ministarstava, medija - učesnici u svim našim projektima.

Iz dosadašneg rada nastalo je više direktnih manifestacija, koje su na naše i zadovoljstvo svih učesnika, postale tradicionalne i prepoznatljiv znak Beograda.

Osnovne intencije koje prate sve naše manifestacije jesu logičan nastavak vizije koju negujemo - da se uvek napravi nešto novo, originalno, nešto što do sada kod nas nije postojalo, a što je, sa druge strane, atraktivno, zanimljivo i korisno.

Rukovodeći se idejom i već oprobanim konceptom, da kroz ovakve manifestacije možemo spojiti uspešne pojedince, firme i institucije i one kojima je dogadjaj namenjen, duboko smo uvereni da će ovaj projekat koji želimo da Vam predstavimo, naići i kod Vas na pozitivan odjek, kao što je to do sada bilo i kod naših saradnika, učesnika, javnosti i medija.

Vodimo se mišljenjem da postojanje ovakvih manifestacija može mobilisati naciju na kreativno delovanje, da manifestacije kao što su: turnir javnih ličnosti u tenisu "Trofej Beograda", medjunarodni turnir u fudbalu "Biznis liga", Subotička rolerijada, Vichy day, beogradski Dečiji sajam, budu povod da se što veći broj ljudi oseti zaslužnim za nešto što se pozitivno i dobro dešava u našoj zemlji.

Javne ličnosti učesnici Trofej Beograda Vichy day, Trg Nikole Pašića, maj 2008. godine
SUBOTICKA ROLERIJADA REVIJLANI MEC
Novak Đoković sa organizatorima